Новини

У Чернівцях секретарку міськради знову хочуть відправити у відставку: депутатка пояснила свою пропозицію

Депутатка Чернівецької міськради від фракції “Народний контроль” Яна Брус пояснила, чому ініціювала проект рішення про дострокове припинення повноважень секретарки міськради Марини Кирилюк.

Про це Брус написала на своїй сторінці у Facebook.

Зокрема, вона назвала ситуацію в сесійній залі “далекою від конструктиву”.

“Нам потрібна не вдавана, а справжня єдність та чесність у відносинах одне з одним, відсутність подвійних стандартів, поділу депутатського корпусу на “своїх” і “чужих”. На жаль, Марина Василівна за рік роботи як секретар міської ради не змогла до кінця впоратися з цими завданнями, згуртувати депутатів задля захисту інтересів громади”, – написала Брус.

На її думку, у четвер, коли розглядатиметься питання про відставку Кирилюк, для депутатів міськради залишиться два варіанти: “або залишити все так як є (я особисто – проти цього), або перезавантажити роботу депутатського корпусу, подати один одному руку, бути єдиними в цей складний час, який вимагає від нас згуртованості і чесності”.

Брус переконана, що міськраді потрібна “сильна і авторитетна людина на посаді секретаря міської ради”.

“Врешті решт, наш свідомий вибір, який українці відстоювали на Майданах – це свобода і демократія. І ці принципи мають бути головними, вони роблять місцеве самоврядування сильнішим. Тому чесна і відкрита позиція, демократичне голосування, підсумковий результат якого на табло буде відповіддю на питання – чи є вірною і відповідає сьогоднішнім викликам моя пропозиція”, – написала Брус.

Раніше повідомлялося, що на у Чернівецькій міськраді вдруге зареєстрували проект рішення про дострокове припинення повноважень секретарки міськради Марини Кирилюк. Попередню аналогічну пропозицію депутата “Рідного міста” Володимира Бешлея не підтримали обранці.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.