Новини

«Прокатав на капоті 20 метрів»: у Чернівцях збирають гроші на лікування подружжя, яке постраждало в аварії з BMW

У Чернівцях збирають гроші на лікування постраждалих унаслідок наїзду на них автомобіля BMW.

Про це у Facebook повідомила дочка постраждалого Аліна Островська, пише molbuk.ua

“Склалась важка ситуація для мого батька та його дружини. Вчора було скоєно навмисний наїзд на них! Особа, що це скоїла, втекла з місця злочину… А зараз намагається уникнути правосуддя. Потрібна дуже велика сума на підтримку життя, і ви наразі моя найбільша допомога!”, – написала вона.

Аліна Островська зауважила, що кожна гривня, якою небайдужі поділяться, “приблизить шанси на життя”.

“Зараз вирішальні хвилини для життя мого батька. Жінка в важкому стані, здерто пів скальпу, переломана нога, таз, пошкодження голови. Папа на апаратах штучного дихання в дуже важкому стані”, – повідомила дочка постраждалого.

Куди перерахувати гроші

Картковий рахунок: 4149 6293 8229 6606 (Островська Аліна Сергіївна).

Що відомо про інцидент

У Чернівцях посеред ночі 25-річний водій BMW збив двох пішоходів і втік з місця пригоди. Внаслідок інциденту постраждало подружжя чернівчан, вони перебувають у лікарні у важкому стані.

Свідок інциденту, родич постраждалих Денис у коментарі кореспонденту molbuk.ua повідомив, що ця пригода була навмисним наїздом на людей.

Але водій просто надавив на повний газ, зробивши “перегазовку” кілька разів. Я встиг відскочити, а позаду мене йшов Сергій, чоловік моєї сестри. Від удару авто Сергій відлетів на три метри вгору. А далі вони збили сестру і провезли її на капоті. Я цього навіть не встиг побачити. Вона лежала під машиною за 20 метрів від місця, де стався наїзд, вся голова була в крові”, – розповів він.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.