Новини

Чернівчани можуть відремонтувати ліфти лише за 20% вартості: як це зробити

Чернівчани можуть відремонтувати ліфти лише за 20% вартості.

Про це повідомляє Департамент інфраструктури та благоустрою Чернівецької міської ради.

Як це зробити

КП “Чернівціміськліфт ” має простий алгоритм дій для того, щоб не ходити пішки сходами, а продовжити експлуатацію ліфта.

1 поверх. Потрібен договір на технічне обслуговування і ремонт ліфтів з КП “Чернівціміськліфт”. Це взагалі не проблема – зверніться в зручний час і підприємство надасть зразок договору.

2 поверх. Для підготовки кошторису, має бути експертне обстеження ліфту. Ці роботи проводять спеціалізовані організації. Але не переживайте, ми підскажемо контакти.

3 поверх. Просто підписати протокол про спільне волевиявлення співласників будинків про згоду на виконання ремонту чи модернізації ліфта. І знову маленька порада - для такої згоди достатньо рішення 75% співвласників.

4. поверх. Напевне найлегший - потрібно принести заяву і оформлений протокол-згоду. Або в КП “Чернівціміськліфт ” або в департамент інфраструктури та благоустрою.
5, 6, 7 поверхи. На цих етапах вашим питанням повністю займається підприємство з департаментом: формує пакет документів для включення саме вашого ліфта в Програму будівництва, реконструкції та капітального ремонту об’єктів житлово-комунального господарства в м. Чернівцях.

8 поверх. Спільне фінансування капітального ремонту на дуже пільгових умовах: 80% з міського бюджету і 20% дольова участь співласників.

9 поверх. Процес затягнувся на дев’ять поверхів, але ви повноцінно користуєтесь модернізованим ліфтом.

Куди звертатися

Якщо бажаєте дізнатися більше, телефонуйте за номером 0372-544-011 або завітайте за адресою: Бульвар Героїв Крут, 6-б

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.