Новини

Пилюка стовпом: чернівчани скаржаться на бруд у маршрутках – мережа лютує

Пасажири у Чернівцях скаржаться на пилюку в міських маршрутках.

Про це у Facebook-спільноті “СтопХам Буковина” повідомив користувач соцмережі Ігор Гакман, пише molbuk.ua

“Чернівецькі маршрутки “найкращі”! Зайшов чистий, вийшов брудний, Автобус N-1A , ціни підняли, сервіс забули”, – повідомив чоловік.

Він оприлюднив відеозаписи, на яких він долонею б’є по сидіннях маршрутки. Через це у салоні здійнялась пилюка.

Користувачі соцмереж скаржаться на перевізників через пилюку. Чернівчан обурює те, що навіть після підняття вартості проїзду в маршрутках до 9 гривень, якість перевезень пасажирів залишається низькою.

“Бруд страшенний. Взимку не опалюється салон. Влітку не працює кондиціонер. Як за такі послуги платити? Лише за перевезення? Це дорого”.

“Це просто лоховозки”.

“А ви, люди, хоч лусніть – ніхто мити не буде”.

“Свинарник як був, так і є”.

“Всі маршрутки в такому стані! Брудні, гнилі, іржаві! І що? Всі про це знають! І що? Всі пишуть! І що? Ціни все одно підняли! Хто слухав народ? Хто зробив хоч якійсь аналіз? Ніхто! Хто бачив хоть якесь обгрунтування? Ніхто! Хто вивчав кількість перевезених пасажирів за місяць? По яким маршрутам? Ніхто! Ні по яким! Меру все-рівно на своїх виборців і простих людей! І що? Ви думаєте він зміниться і почне про всіх нас дбати? Смішно! “Собаки” лають, караван іде. Він і далі буде робити, що хоче. Нічого не поміняється, нажаль!”.

Нагадаємо, у Чернівцях з першого лютого почав діяти новий тариф на проїзд у маршрутних автобусах. Якщо раніше одна поїздка вартувала 7 грн з пасажира, то нині ця вартість зросла до 9 гривень.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.