Новини

Прокинулись в одному ліжку: Стужук розповіла, де зустріла нового бойфренда

Українська блогерка Софія Стужук відверто розповіла про знайомство з новим бойфрендом. Пара разом вже понад три місяці.

Відвертостями Стужук поділилася в інтерв’ю Раміні Есхакзай, пише УНІАН.

Софія зустріла іноземця в одному із нічних клубів Києва. Після гучної вечірки вони разом поїхали до готелю, а вранці прокинулися в одному ліжку. Тоді Стужук була здивована, що це сталося з нею, адже зранку вона й імені чоловіка не знала.

“Це було дуже дивно. Коли я зранку прокинулася і зрозуміла, що відбулося, подумала: “Боже, який жах, як таке могло бути зі мною”. Після цього я хотіла зникнути. Я була нажахана від себе”, – зізналася Стужук.

Блогерка не сподівалася, що це знайомство переросте у серйозні стосунки. Однак чоловік вирішив продовжили спілкування, Софія не пручалася. Згодом бойфренд знаменитості полетів з України додому, але невдовзі прилетів до Стужук.

“Я все одно була обережна, бо незрозуміло, що від мене хочуть. Але коли я придивилася і зрозуміла, наскільки стало кайфово і близько”, – поділилася вона.

Блогерка, зізналася, що відчуває спокій та комфорт поруч з новим коханим.

“Я бачу, як він на мене дивиться, як ставиться. Є ця тілесність, контакт, турбота, діалог – те, що не подобається, спокійно обговорюється та приймається. Немає жодних образ, маніпуляцій… Все настільки по-іншому, що я інколи думаю, як таке може бути, що таке знайомство і висновок”, – додала Софія.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.