Новини

“Розлучення не хотів”: екс-дружина Меладзе розповіла про зраду чоловіка з Вірою Брежнєвою

Колишня дружина українського композитора і продюсера Костянтина Меладзе Яна Сумм розповіла про зраду чоловіка з солісткою групи “ВІА Гра” Вірою Брежнєвою.

Жінка зізналася – довго не могла зрозуміти, що чоловік їй зраджує. Про це Сумм розповіла в інтерв’ю під час прямого ефіру, передає видання 7Days.

За словами Сумм, Меладзе активно їздив на гастролі з групою, у складі якої виступала і Брежнєва. Тоді, як розповідає Яна, вона і зрозуміла, що у артистки і роман з її чоловіком.

Жінка зазначила, що усвідомила це лише через кілька років. Вона навіть особисто запитувала суперницю про роман, але Брежнєва запевнила її, що нічого, крім ділових відносин, між нею і Меладзе немає. Однак пізніше Брежнєва сама вирішила зруйнувати цей любовний трикутник і прийшла до Меладзе в будинок. Тоді, за словами Сумм, вона все зрозуміла. Жінка забрала дітей і подала на розлучення, що стало для Меладзе повною несподіванкою.

“Він думав, що від таких чоловіків, як він, жінки самі не йдуть. І розлучення він не хотів. Але я попросила окремого проживання. Сказала, що він повинен зібрати речі. До дітей може приходити стільки, скільки вважає за потрібне. Якщо він не йде, піду з дітьми я”, – розповіла жінка.

Вона зізналася – вдячна Меладзе за те, що відпустив її з цього емоційного пекла, як сама називає те, що трапилося, жінка.

Незабаром після розлучення Сумм вдруге вийшла заміж і вже п’ять років живе одружена з українським бізнесменом. Також вона зайнялася проектами, спрямованими на розвиток і соціалізацію дітей з аутизмом.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.