Новини

У Чернівцях для відбору аналізів можна викликати медсестру додому*

Впродовж січня-лютого здавайте аналізи в медичній лабораторії “Ескулаб” від 1000 грн і замовляйте виклик медсестри безкоштовно!

Медична лабораторія “Ескулаб” запровадила у Чернівцях нову послугу – виклик медичної сестри додому для відбору аналізів. Лабораторна діагностика є основою, від якої залежить встановлення лікарем точного діагнозу і вибір оптимального лікування. Робота, час для сім’ї та на домашні справи доволі часто стають причиною відкладання піклування про своє здоров’я, що насправді робити не варто.

Запрацювала послуга із початком нового року. Виклик медсестри додому буде корисний для людей похилого віку, які не можуть самостійно пересуватися, для людей з обмеженими фізичними можливостями, для пацієнтів, яким не рекомендовано виходити з дому, для вагітних жінок, для немовлят і маленьких дітей.

Крім того, сервіс може стати корисним для всіх, хто побоюється ризиків, пов’язаних з пересуванням до лабораторії або не хоче чи немає часу стояти в черзі для здачі аналізів.

Виклик медсестри додому доступний як в Чернівцях, так і за межами міста. З нагоди запровадження нової послуги, впродовж січня-лютого діє акція: при здачі аналізів на суму від 1000 грн – виклик медсестри додому безкоштовний.

Загалом вартість послуги залежить від кілометражу:

В межах міста – 250 грн;
Поза межами міста до 10 км – 400 грн;
Поза межами міста 10-20 км – 500 км;
Поза межами міста більше 20 км – 850 грн.
Оплата виїзної бригади 10-20 км (виїзд в день замовлення) – 750 грн.

Попередній запис здійснюється за номером телефону Інформаційної лінії лабораторії “Ескулаб” 067 801 7070.

За цим номером можна уточнити, чи є можливість викликати медсестру за адресою перебування клієнта. Також потрібно уточнити, який саме вид лабораторних послуг потребує людина. До слова, в медичній лабораторії “Ескулаб” працюють сестри медичні високого професійного рівня, які здійснюють відбір матеріалу не лише у дорослих, а й працюють з дітьми з перших днів життя.

Подібна послуга вже кілька років працює у Львові та Києві. Як розповідає Надія Яцишин, керівник пунктів забору лабораторії “Ескулаб”, нерідко медсестру викликають не лише додому, але й до офісу, на дачу або до медичного закладу.

“У нас вже є постійні клієнти, які замовляють послугу для своїх старших батьків чи для новонароджених малюків, – каже Надія Яцишин. – Особливо затребуваною послуга стала в 2020 році, коли розпочалась пандемія. Ми розпочали у Львові, після цього була столиця. Тепер запускаємо в Тернополі та Чернівцях. Зі свого досвіду бачимо, що ця послуга – це вимога часу, яка допомагає піклуватись про своє здоров’я з найменшими затратами часу”.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.