Новини

Через «червону зону» на вулиці Кобилянської у Чернівцях не запалять ліхтар

Цієї суботи, 6 березня, на вулиці О. Кобилянської не відбудеться щотижневе театралізоване дійство “Світло Панської вулиці”.

Про це повідомляє пресслужба Чернівецької міськради, пише molbuk.ua

Зокрема, поки місто перебуватиме у “червоній зоні”, скасовується проведення театралізованого дійства “Світло Панської вулиці”, яке відбувається в Чернівцях щосуботи.

Тож 6 березня на вулиці О.Кобилянської не будуть запалювати ліхтар.

Туристичну атракцію відновлять після послаблення карантинних обмежень.

Як відомо, особливістю заходу є те, що щосуботи з першими сутінками (19:00 год. – в зимовий час, 22:00 год. – в літній час ) із Ратуші виходять автентично одягнені ліхтарники із старовинною драбиною в руках і прямують до початку вулиці Кобилянської Ольги (колишня Панська), де у супроводі музики підніматимуться до унікального кованого ліхтаря та підпалюватимуть в ньому світло, таким чином даючи знак, що пора запалювати вогні у всіх ліхтарях міста.

Нагадаємо, згідно з рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій з 1 березня на території Чернівецької області діє червоний рівень епідемічної небезпеки. Тож масових туристичних заходів у Чернівцях поки не проводитимуть.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.