Новини

Як скорегувати фігуру за допомогою правильного плаття?*

Одне й те ж вбрання може бездоганно виглядати на одній модниці та відверто псувати зовнішність іншої. Звідси висновок: треба грамотно вибирати одяг, орієнтуючись на індивідуальні особливості фігури. Ми розповімо про плаття, які худять або, навпаки, надають пікантності формам, подовжують силует, акцентують увагу на перевагах, приховують недоліки. Про все про це далі у статті.

Фасони плаття, які приховують живіт

Неідеальна лінія талії – проблема, знайома багатьом дівчатам. Більше того, навіть при підтягнутих формах можна помилитися з фасоном і створити видимість живота, що випирає. А ми ж не хочемо, щоб нам поступалися місцем у транспорті через підозру у вагітності? Тоді давайте уважно ставитись до цієї частини силуету під час створення образів.

Отже, які плаття підходять дівчатам із животом? Приховати проблемну частину допоможуть такі рішення:
широка вставка на талії, благо, зараз у тренді корсетні елементи, легка утяжка не зашкодить;

щільні тканини, також з ефектом, що стягує;

вільні моделі: А-силуету або оверсайзні по всій довжині;

наряди зі спідницями, в яких акцент зміщується вниз;

ампір та інші варіації на тему підвищеної талії, коли підкреслюються груди;

строгий структурований крій, наприклад, сорочковий;

запах: візуально робить талію осиною.
Ідеальна сукня не повинна мати явних акцентів на животі, щоби не привертати зайву увагу. Тому потрібно бути обережною з поясами та вертикальними швами на талії.

Як вибрати плаття по фігурі?

Кожна модниця є унікальною. І щоб образ був бездоганним, він має враховувати конкретні риси постаті. З іншого боку, є кілька загальних правил вдалого образу.
Вибирайте правильний розмір. Тільки така обновка сяде ідеально.

Знайте, що вам личить. Найліпші фасони плаття для повних жінок – це моделі-трапеції, А-силуету, довжини міді, зі спідницями або з запахом. Худенькам сподобаються пишні варіанти і короткий оверсайз.

Зверніть увагу на тканину. Матеріал визначає гладкість силуету. Тому вирішуючи, яку тканину вибрати для плаття, завжди краще віддавати перевагу або щільним варіантам, або таким, що струмують.

Перевірте, де закінчується поділ. Правило, як виміряти довжину плаття, є універсальним. Спідниця повинна закінчуватися на звуженій частині тіла: біля щиколоток, перед лінією колін, нижче у литок.
І, звичайно, річ має бути якісною, красивою та зручною. За такими – до інтернет-магазину IssaPlus, де на вас чекає великий каталог трендових обновок. Ви можете вибрати нову сукню та чудові доповнення до неї. Як вам стильна куртка жіноча чи пара класних туфельок?

Які плаття підходять низьким дівчатам

Модниці-дюймовочки хочуть здаватися вищими. Розкриваємо секрети, як одягатися жінці низького зросту. Подовжити силует допомагають:
вертикальні лінії: планка з ґудзиками, розрізи, запах;

однотонні тканини;

смугастий візерунок;

струменисті тканини;

довжина в підлогу чи міні;

високий каблук.

І не забувайте про правильні пропорції. Талія має бути стандартною або завищеною, а сам виріб впору.

За матеріалами: https://issaplus.com/ua/

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.