Новини

Ретроградний Меркурій 2022: небезпечні дати, вплив, що можна і не можна робити

Ретроградний рух планети – це шлях, зворотний її звичному напрямку. “Ретроградний” – від латинського “рухомий назад”. Всі планети рухаються навколо Сонця, але в певні періоди вони можуть змінити тактику – обертатися назад. УНІАН розповість, чого не можна робити в ретро Меркурій і коли він настане.

Як впливає на людину ретроградний Меркурій

Зміна шляху на зворотний пов’язана з оптичною ілюзією, яка відбивається і на мисленні людини. Може статися збій – сприйняття тих чи інших ситуацій спотворюється, як і здатність мислити раціонально. Ви можете відчувати себе невпевнено або дратівливо, часто допускати помилки. Астрологи вважають, що цей час дуже небезпечний і слід бути уважними.

Коли ретроградний Меркурій 2022 – дати

Перший в цьому році ретроградний Меркурій почався 14 січня і закінчиться 4 лютого. У ці два тижні можливі плутанини, конфлікти, внутрішні розбіжності. Вам, швидше за все, буде важко закінчити розпочаті справи – постійно будете відволікатися.

Другий небезпечний період – з 10 по 27 березня. Кілька днів, витканих з проблем на роботі, непорозуміння з начальством. Великі шанси пліток з боку колег. Також можливі сварки з близькими. Головне – не затаювати образу, а прояснювати ситуацію відразу.

Третій етап – з 10 по 23 травня, але астрологи запевняють, що він найлояльніший з усіх – особливих неприємностей у вас не буде, всі справи будете вирішувати в звичному темпі. Єдиний нюанс – постарайтеся не довіряти першому зустрічному і не базікайте зайвого.

Ретроградний Меркурій 2022 – що не можна робити

Для того, щоб знизити негативний вплив планети, постарайтеся дотримуватися рекомендацій зірок:

– не починайте нові проекти – справа не зрушиться з мертвої точки;
– не вирушайте в подорожі – можливі біди в дорозі;
– не підписуйте папери, не укладайте угоди – втратите гроші;
– не робіть важливих покупок – радості вони не принесуть;
– не затівайте урочисті заходи – пройдуть невдало.

Астрологи попереджають, що в період ретроградного руху планети ламатися може не тільки свідомість людей, а й техніка. Тому намагайтеся поводитися з гаджетами дбайливо і копіюйте важливу інформацію на більш надійні носії.

Ретроградний Меркурій 2022 – що можна робити

Зовсім не обов’язково закриватися вдома на всі замки, боячись розгнівати цілеспрямовану планету. Виконуйте дії, дозволені езотериками, тоді Меркурій допоможе домогтися успіху:

– аналізуйте своє життя, вирішуйте проблеми;
– визнавайте помилки, миріться з близькими;
– медитуйте, займайтеся саморозвитком;
– закінчуйте справи, які звикли відкладати;
– викидайте непотрібні речі;
– займайтеся спортом, використовуйте детокс-програми.

Ви можете відчути, що мозок вже не здатний мислити тверезо, але зате відкривається канал для креативу. Використовуйте ці можливості на благо, тоді у вас вийде змінити свою реальність на краще.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.