Новини

Чернівчанина пограбували серед білого дня біля пункту обміну валют

У Чернівцях мешканець селища Глибока пограбував 48-річного чернівчанина. Він підійшов зі спини і вихопив із рук чоловіка 2 200 гривень біля пункту обміну валюти. Потерпілий намагався зупинити крадія, але той утік.

Інцидент трапився 16 січня на одній із вулиць міста, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області, пише molbuk.ua

Потерпілий звернувся до поліції. Він встиг добре розгледіти грабіжника, тож докладно описав поліцейським його прикмети. Правоохоронці оперативно розшукали крадія. Ним виявився 39-річний житель селища Глибока, який на час скоєння порушення мав непогашену судимість за аналогічний злочин.

Слідчі поліції, за процесуальним керівництвом окружної прокуратури Чернівців, повідомили затриманому про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Також поліцейські звернулися до суду з клопотанням про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Слідчий суддя підтримав клопотання органів досудового розслідування і помістив грабіжника до Чернівецького слідчого ізолятора. Наразі досудове розслідування триває.

За відкрите викрадення чужого майна крадію загрожує до 6 років позбавлення волі.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.