Новини

Чому п’ять нових маршруток досі не їздять Чернівцями: відповідь заступника мера

Нові автобуси, які наприкінці минулого року закупили для Чернівецького тролейбусного управління, мають вийти на маршрути у найближчі дні.

Проблема виникла через реєстрацію цих транспортних засобів у сервісному центрі МВС, повідомив заступник міського голови Чернівців Ігор Крохмаль, пише molbuk.ua

За його словами, у найближчі дні маршрутки все ж почнуть курсувати.

“У казначействі з початку року дуже великі черги, бо там перейшли на нову програму обслуговування. Тому у нас була затримка з проплатою реєстрації у МРЕВ (сервісному центрі МВС України, – авт.). У казначействі нам пішли на зустріч і, зрештою, проплатили гроші. Тому вже сьогодні-завтра машини покладемо на облік, отримаємо документи, реєстраційні номери і вони до кінця тижня вийдуть на маршрут”, – пояснив посадовець.

Автобуси тролейбусного управління готові до роботи, представники заводу перевірили їх. Водіїв вже набрали на роботу і вони пройшли технічне навчання.

“З 5-ти маршруток чотири будуть обслуговувати маршрут №9 “Гравітон-Соборна площа”. А одну машину пустимо на маршрут №15 (вул. Садова-вул. Дунайська), бо тут автобус орендуємо і сплачуємо за це кошти. Маршрутки на “Гравітон” будуть їздити орієнтовно через кожні 15-20 хвилин”, – повідомив Крохмаль.

Раніше повідомлялося, що нові автобуси моделі “Атаман”, куплені Чернівецькою міськрадою для потреб тролейбусного управління – низькопідлогові, обладнані пандусами, системою валідації, автоматичного підрахунку пасажирів та відеоспостереженням.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.