Новини

“Тут немає політики”: відомий шоумен із Чернівців висловився про свою участь у російському “Холостяку”

Український телеведучий, екс-головний редактор чоловічого журналу XXL родом із Чернівців Микита Добринін прокоментував свою участь в російській версії шоу Холостяк.

Після критики в соціальних мережах Добринін вирішив висловитися про участь в проекті на своїй сторінці в Instagram.

Він почав своє звернення до фанів з того, що завжди мріяв працювати на телебаченні.

“Зі школи я мріяв працювати на радіо і телебаченні. Уже в 16 років отримав першу роботу на радіо Буковина в Чернівцях. А на перших курсах навчання в універі – переїхав до Києва, де заново почав реалізовувати свою мрію. Я мріяв про телебачення, тому що мені подобається створювати програми, які по-доброму розважають і радують людей. Одного разу, участь в такому проекті вирішила і мою власну долю. Я брав участь в українській версії світового проекту Холостяк і зустрів там Дашу, свою дружину і маму нашого майбутнього сина. Випадково чи доля, але ми шалено щасливі, що знайшли одне одного. Не те щоб ми цим хвалимося, але ми третя пара в світі, яка залишилася разом після проекту. Це унікальна ситуація для шоу за всю історію його створення!”, – пише Добринін.

Він також додав, що довго сумнівався, чи брати запрошення стати ведучим російського Холостяка:

“Тому мене запросили взяти участь в шоу Холостяк, яке знімається по франшизі Warner Brothers по всьому світу. Повідомлення від команди розважального ТНТ було для мене несподіванкою, і я довго думав чи погоджуватися. Погодився. Я розумів, скільки артистів і ведучих в подібній ситуації отримали негативну реакцію. А ще я розумів, що хочу, щоб в світі було більше любові і віри в те, що все можливо. Наша історія з Дашею – це історія якою важливо ділитися. І тут немає політики, навіть якщо її хочеться знайти і використовувати проти нашої родини. Це історія не про політику, це історія про кохання”, – підсумував він.

Добриніна підтримала його дружина Даша Квіткова, яка назвала його “найкращим ведучим” на своїй сторінці в Instagram:

“Щаслива, що ти мій чоловік. Спасибі, що сім’я у тебе завжди на першому місці. Пишаюся і люблю, мій кращий ведучий”, – написала Квіткова.

Нагадаємо, напередодні стало відомо, що 33-річний Добринін, який був головним героєм української версії шоу Холостяк на СТБ, стане ведучим романтичного реаліті в країні-агресорі і допоможе знайти любов реперу Тіматі.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.