Новини

«Назавжди у наших серцях»: на Буковині пішов з життя заступник голови селищної ради

У Чернівецькій області відійшов у вічність заступник голови Кельменецької селищної ради Володимир Шенчуковський.

Про це повідомляється на Facebook-сторінці Дністровської РДА, пише molbuk.ua

“Дністровська районна державна адміністрації глибоко сумує з приводу непоправної втрати, смерті заступника голови Кельменецької селищної ради Шенчуковського Володимира Сігізмундовича”, – йдеться у дописі.

“Добрий, світлий спомин про щиру та привітну людину назавжди залишиться у серцях всіх, хто знав і працював поряд з Володимиром Сігізмундовичем. Висловлюємо слова підтримки дружині, сину і всім, хто знав, цінував і поважав покійного”, – зазначається у повідомленні.

Довідка

Шенчуковський Володимир Сігізмундович народився 27 грудня 1964 року у Хмельницькій області. У 1982 році закінчив середню школу. З травня 1983 року по травень 1985 року служив у армії. У 1990 році закінчив Чернівецький державний університет, спеціальність – математик, викладач математики.

З 1988 року по 1992 рік працював вчителем Вартиковецької восьмирічної школи. З 1992 року по 2008 рік – служба на різних посадах в органах внутрішніх справ України.

Упродовж 2014-2015 років працював у Кельменецькій РДА. А з 2015 року працював заступником селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.