Новини

Проганяли “злих духів”: на Шрі-Ланці до смерті забили маленьку дівчинку, яку вважали біснуватою

На Шрі-Ланці матір привела свою 9-річну доньку на ритуал, під час кого дитина загинула. Мати вважала, що ритуал, який проводила так звана “екзорцистка”, віджене злого духа від маленької дівчинки. 

Про це пише ВВС.

Зазначається, що для проведення ритуалу батьки відвезли дитину до околиці, яка розташоване поблизу Коломбо. Ритуал вирішили провести, бо матір дівчинки стверджувала, що її донька біснувата і з неї необхідно “вигнати демона”.

Згідно з версією слідства, під час проведення ритуалу дівчинку облили маслом, а потім почали бити тростиною. Місцеві ЗМІ пишуть, що організаторка ритуалу кілька разів вдарила дитину палицею.

На крик дівчинки прибігли сусіди, які і викликали поліцію. Унаслідок проведення ритуалу дівчинка отримала множинні травми, несумісні з життям. Вона померла у лікарні, втративши свідомість під час ритуалу.

Матір дитини і жінку, яка виконувала ритуал, арештували і у зв’язку зі смертю дівчинки і вони постали перед судом у понеділок, 1 березня. Поліція заявила, що подібні інциденти трапляються в цьому районі не вперше.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.