Новини

Чоловіка, який влаштував стрілянину посеред білого дня в Чернівцях, взяли під варту

У Чернівцях правоохоронці взяли під варту 32-річного місцевого жителя, який посеред білого дня влаштував стрілянину на вулиці Парковий проїзд.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції в Чернівецькій області.

Зазначається, що учора приблизно о 15 годині 32-річний житель Чернівців підійшов до припаркованого автомобіля, за кермом якого сидів 25-річний водій. Відчинивши двері автівки, чоловік вистрілив у кермувальника з пристрою для відстрілу набоїв, споряджених гумовими кулями. Затриманий пояснює свій вчинок неприязними стосунками з потерпілим.

Слідчі поліції повідомили порушнику про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 3 статті 15 (Замах на кримінальне правопорушення) та частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Також поліцейські звернулися до суду з клопотанням, погодженим Чернівецькою окружною прокуратурою, про обрання підозрюваному найбільш суворого запобіжного заходу у вигляді тримання від вартою. Задовільнивши клопотання органів досудового розслідування, суд арештував зловмисника.

Наразі триває досудове розслідування.

Раніше повідомлялося, що у Чернівцях посеред вулиці сталася стрілянина. Зловмисника, який поранив чернівчанина, затримали через 20 хвилин після його втечі.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.