Новини

Тільки два дні для починань: астрологиня назвала загрози майбутнього тижня

Майбутній тиждень – 17-23 січня, очікується досить напружений, оскільки, зокрема, буде повня. Протягом тижня не варто починати щось важливе, оформляти документи, проходити медичні обстеження.

Якщо заплановано початок якоїсь справи, краще вибрати для цього 19 і 21 січня, поділилася гороскопом на тиждень з УНІАН астролог Юлія Погорельченко.

Співрозмовниця попередила, що у вівторок емоційний фон може зашкалювати, а в суботу можливі скандали.

Гороскоп на тиждень для всіх від астролога – прогноз на кожен день тижня

Понеділок – хороший день, щоб розв’язати всі сімейні питання, пов’язані з домівкою та нерухомістю. Можливо, доведеться зайнятися справами старших родичів, приділити їм увагу та вислухати.

У вівторок буде повний Місяць в знаку Зодіаку Рак, тому емоційний фон може зашкалювати, зросте кількість образ і претензій, скандалів, емоційних сплесків, істерик. Діти можуть особливо сильно реагувати на цей період. У січневий період відбуватимуться важливі зміни у фінансовому секторі.

Середа буде зберігати нервозність вівторка. У когось завищена думка про себе може призвести до неприємних наслідків. Емоції навряд чи сприймуться адекватно, велика ймовірність зіткнутися з неповним взаєморозумінням.

Четвер не дуже ефективний для серйозних справ, але підійде для планомірної діяльності, пов’язаної з сім’єю, прикрашанням простору, організацією свят, презентацій, рекламних акцій.

П’ятницю можна присвятити розв’язанню фінансових питань, прибиранню, розподілу документів, наведенню ладу в справах. Цікаве спілкування, незвичайні події й люди будуть зустрічатися в цей день.

Хороший день для дівич-вечора, але найкраще п’ятницю провести з користю для тіла і здоров’я.

Ранок суботи може бути дещо нервовим, очікування не виправдаються, нестабільність ситуації виб’є з колії. Важливі висновки з усього цього вдасться отримати тільки до вечора. Лягайте раніше спати, щоб уникнути скандалів

Неділя – хороший день для примирення, спілкування з дітьми, налагодження потрібних контактів. Прислухайтеся до інформації, яка надходить. У цей день і в найближчі до нього дні можуть надходити цікаві ідеї та пропозиції.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.