Новини

Трьох кандидатів не допустили до участі у виборах ректора Буковинського медуніверситету – джерело

Міністерство охорони здоров’я України не допустило до участі у виборах ректора Буковинського державного медичного університету трьох осіб, які подавали відповідні документи.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив керівник Науково-дослідного центру здоров’я населення та навколишнього середовища України Геннадій Маркевич.

За його даними, МОЗ визначився із чотирма кандидатурами, яких допущено до участі у виборах ректора БДМУ. Це, зокрема професори Оксана Андрієць, Андрій Гоженко, Віталій Максим’юк та Віктор Польовий.

Водночас, за даними Маркевича, трьох інших претендентів на крісло ректора університету – Ігоря Геруша, Олександра Іващука та Віктора Бачинського – не допустили до участі у виборах у зв’язку з тим, що вони не надали конкурсній комісії сертифікати вільного володіння українською мовою.

У прес-службі БДМУ кореспонденту molbuk.ua повідомили, що поки не можуть підтвердити цю інформацію, однак пообіцяли найближчим часом розповісти про це.

Як раніше писав molbuk.ua, вибори ректора Буковинського державного медичного університету відбудуться першого лютого 2022 року.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.