Новини

Укрзалізниця призупиняє посадку й висадку пасажирів у Чернівцях через «червону» зону

Компанія “Укрзалізниця” призупинила продаж квитків на потяги у Чернівецькій та Житомирській областях.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на прес-службу УЗ.

Зазначається, що таке рішення компанія ухвалила у зв’язку з постановою Державної комісії з ТЕБ та НС про введення у цих областях “червоної” карантинної зони.

Продаж квитків буде призупинено з 7 по 12 березня з можливістю продовження до кінця дії посиленого карантину.

Також будуть обмежені висадка та посадка пасажирів з уже придбаними квитками на дати після 7 березня 2021 року включно.

Водночас пасажирам із квитками до Чернівців, Житомира та інших н.п. цих областей доступні для висадки та посадки інші станції за маршрутом прямування поїзда, якщо ці станції розташовані за межами “червоної” зони.

“Наголошуємо, що до 6 березня включно всі пасажири з отриманими квитками зможуть безперешкодно дістатися місця призначення залізницею. Також обмеження не стосуватимуться пасажирів, чиї рейси розпочнуться о 00:00 7 березня і завершаться вже під час дії обмежень”, – зазначається в повідомленні “Укрзалізниці”.

Також в “Укрзалізниці” зазначили, що постанова Кабінету Міністрів України №154 передбачає можливість призначення спеціальних рейсів для доставки людей із зони карантину, тому “Укрзалізниця” наразі проводить переговори з відповідними облдержадміністраціями на замовлення таких рейсів, про що буде повідомлено додатково.

Нагадаємо, від учора, з 1 березня у Чернівецькій області почала діяти “червона” зона карантинних обмежень.

Також учора в Чернівцях обласна комісія з ТЕБ та НС звернулась до “Укрзалізниці” з проханням не скасовувати потяги до Чернівців під час “червоної” зони.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.