Новини

В Україну прийшло різке похолодання: стовпчики термометрів опустилися до -18 градусів

В Україні 12-13 січня погоду визначатиме антициклон BERNHARD.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Буде холодно, але опадів у більшості областей не очікується. На дорогах місцями ожеледиця. Буде хмарно з проясненнями.

З північного заходу продовжить надходити холодне арктичне повітря, і морози посиляться.

Також трохи посилиться вітер. Він буде північно-західний, 7-12 м/с — без штормових поривів, але стійкий, холодний, тому це додаватиме дискомфортних відчуттів, відзначили синоптики.

Температура протягом доби 10-15° морозу, вночі на півночі стовпчики термометрів опускалися до 18° морозу, вдень на заході країни прогнозують 4-9° морозу; у південно-східних та південних областях вночі було 6-11° морозу, вдень прогнозують 3-8° морозу.

У північних областях, за прогнозами синоптиків, вдень температура буде 11-13° морозу. Вдень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с.

На заході країни вдень без істотних опадів. Найхолодніше буде на Хмельниччині — вдень 9-11° морозу. Найтепліше — на Закарпатті. Там вдень прогнозують 3-5° морозу. Переважно у регіоні вдень температура повітря становитиме 9-13° морозу. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 5-10 м/с.

У центральних областях вдень, за прогнозами синоптиків, без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вдень температура становитиме 9-13° морозу. Вітер північно-західний, 7-12 м/с.

У південних областях вдень буде без істотних опадів, температура вдень буде 3-6° морозу.

У східних областях вдень, за прогнозами синоптиків, без істотних опадів. Вдень температура повітря – 11-13° морозу.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.