Новини

Як замовити доставку квітів онлайн*

В сучасному світі все більше людей віддають перевагу інтернет замовленням. Це завжди дешевше, зручніше і швидше, ніж офлайн покупки. Зараз, щоб замовити квіти коханій потрібно лише мати під рукою телефон, планшет або комп’ютер з підключеним інтернетом. Доставка квітів унеможливлює варіант, в якому ви забудете про свято. Букет квітів можна замовити за кілька місяців, а власна кур’єрська служба доставить обраний букет на будь яку вказану адресу у місті. За допомогою сервісу Flowers.ua (flowers.ua/ua/chernovcy) замовити доставку квітів можна у два кліки.

Чому квіти замовляють в інтернеті

Щоб замовити квіти коханій, більше не потрібно стояти у чергах або шукати на іншому кінці міста, де можна придбати свіжий букет троянд. Діджиталізація охопила всі сфери нашого життя і доставка квітів не виняток. Ось декілька причин, чому замовляти в інтернеті вигідно.
Доставка додому – звичайно, бажано подивитись на погляд коханої після того, як ви даруєте букет, але якщо у вас немає часу приїхати, або ви взагалі знаходитесь у іншій країні, замовлення стане у нагоді. В інтернет-магазині можна вибрати будь-яку локацію, куди кур’єр доставить букет.

Широкий вибір – великий асортимент букетів на будь-який смак і для будь-якого приводу. Якщо ви скористаєтесь додатком від сервісу Flowers.ua для смартфонів, то зможете відфільтрувати букети, які наразі точно є в наявності.

Логістика – усього за 2-3 хвилини ви можете замовити доставку квіти в Чернівцях, перебуваючи, наприклад, у Харкові.

Унеможливлюючи ризики – якщо ви плануєте особливо важливе свято і боїтесь про нього забути, замовляйте доставку заздалегідь і ні про що не турбуйтесь.

Цілодобова робота – якщо ви працюєте вночі і у вас виникли питання про статус замовлення, можно просто подзвонити менеджерам, щоб дізнатись про кращі пропозиції та уточнити деталі.

Звичайно, ви також економите свій час і нерви. Тепер можно спокійно планувати свято, знаючи, що подарунок прийде вчасно.

Які квіти вибрати

Перед тим, як дарувати квіти, краще заздалегідь визначитися із букетом. Якщо ви йдете на побачення, гарним вибором будуть класичні червоні, білі або кремові рози. На ювілей дарують гербери, лілії або орхідеї. Щоб вразити кохану незвичайним букетом, можна придбати квіти в коробці. Такий варіант буде доречний і для колеги чи гарної подруги. Діти і підлітки обожнюють яскраві кольорі, тож обирайте найсміливіші кольори. Бабуся буде у захваті від гвоздик і півоній, також літнім людям до вподоби фруктові корзини або солодощі.

Додаткові подарунки

Ще одним аргументом на користь придбання квітів в інтернеті є можливість купити все що потрібно в одному місці. Спробуйте після замовлення додати до композиції приємний подарунок або романтичне посилання, це відрізнить ваш букет з поміж інших подарунків.
Плюшеві ведмедики – прекрасно підійдуть для початку відносин та подарунку молодій дівчині. Кожен раз при погляді на нього вона згадуватиме вас.

Повітряні кульки – кожній дівчині буде приємно ненадовго згадати дитинство і отримати на свій день народження чи закінчення університету зв’язку повітряних кульок.

Торти, цукерки – дівчата великі поціновувачі тортів, цукерок і стиглих фруктів. Подаруйте разом із букетом смачний торт.

Подарункові корзини – якщо ви зібралися на хрестини або на день народження мами, завжди можна подарувати велику корзину з цукерками, авокадо або нутеллою. Свіжо та оригінально.

Який би букет квітів в Чернівцях ви не замовили, головне, що завдяки сучасним технологіям, більше немає необхідності стояти у чергах на 8 березня і переплачувати в 2-3 рази. Все що потрібно, це доступ в інтернет і бажання зробити атмосферу свята.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.