Новини

«Модний лук»: мережа кепкує з костюма затриманого у Чернівцях п’яного поліцейського – фото

У мережі висміяли дрескод п’яного полковника одеської поліції, якого зупинили патрульні у Чернівцях.

Як пише Главком, на гламурне вбрання В’ячеслава Єфтенія звернула увагу журналістка Марія Горбань.

“З сумних пейзажів сірих вуличок виділяється костюмчик поліцейського. Схожі “збори”, як кажуть на Галичині, дуже полюбляє Толя Шарій – більше лого брендів, щоб видно було за кілометр! Так от, цей костюмчик Gucci коштує понад 2 тис. євро – десь як дві з половиною зарплати Єфтенія. Модний лук доповнений стильною жилеткою”, – написала журналістка у Facebook.

Вона також звернула увагу на надпис на сміттєвому баку. Який потрапив у кадр під час спілкування поліцейських та Єфтенія.

“Ще один елемент історії – сміттєвий контейнер, який упродовж відео миготить з-за спити В’ячеслава Єфтенія. Металеву штуку прикрашає напис A.C.A.B. (All Cops Are Bastards – “всі копи виродки”), якось по-своєму доповнюючи картину зупинки високопоставленого поліцейського напідпитку”, – вказала Горбань.

Під постом журналістки користувачі мережі почали активно коментувати костюм Єфтенія і висловлювати свої версії про походження брендового вбрання полковника.

“Але давай будемо чесними, костюм – отстой”, “Довго збирав на костюмчик. Багатов чому собі відмовляв поліцейський Єфтеній?”, ” Ну і Мерс 20-го року на хвилиночку…Дуже талановитий міліціонер”, “Це хворма для операцій під прикриттям. Зшита на 7-му кілометрі, держбюджет не постраждав”.

Раніше повідомлялося, що у Чернівцях патрульні зупинили елітний Mercedes G 63 AMG, за кермом якого перебував нетверезий топ-полісмен.

На опублікованому відео він спочатку намагався домовитися з поліцейськими, заявляв про своє звання та посаду, пропонував посадити дружину за кермо замість себе та заявив, що “країну всрали в гавно”. Водночас, він відмовився проходити тест на алкогольне сп’яніння. Йому виписали штрафи за перевищення швидкості та керування транспортним засобом у стані сп’яніння.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.