Новини

На Буковині затримали провідника нелегалів до ЄС

На Буковині поліція розпочала кримінальне провадження щодо незаконного переміщення іноземців через державний кордон.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області, пише molbuk.ua

Увечері 1 березня до поліції Чернівецької області надійшло повідомлення від чергового прикордонного загону про те, що в межах села Ванчиківці правоохоронці виявили 39-річного місцевого жителя, який намагався перевести чотирьох іноземців через державний кордон України на територію Румунії поза пунктом пропуску.

Для з’ясування обставин правопорушення за вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група відділення поліції № 6 (м. Новоселиця) Чернівецького районного управління поліції. Поліцейські оглянули місце події, опитали буковинця та заявників.

За вказаним фактом слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 2 статті 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України.

Наразі порушники-іноземці перебувають у пункті тимчасового тримання Чернівецького прикордонного загону. Співробітники поліції проводять досудове розслідування, встановлюють обставини та осіб, причетних до незаконного переміщення через державний кордон України.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.