Новини

«Публіка дуже тепло зустріла»: продавець із Калинівського ринку розповів як потрапив на шоу “Україна має талант”

У грудні в шоу “Україна має талант” виступив 22-річний чернівчанин Ростислав Лазаренко. Хлопець працює продавцем запчастин до мобільних телефонів на Калинівському ринку.

Ростислав не займається професійно музикою і ніколи не виступав на великій сцені. На шоу “Україна має талант” він виконав пісню Кріса Азейка.

Один із ведучих Сергій Притула після виступу зазначив, що Ростиславу ще потрібно шліфувати голос, йому потрібен викладач. Тому суддя сказав “ні”, але відзначив перспективи хлопця. Але інші двоє ведучих сказали хлопцю “так”. Ксенія Мішина, одна із суддів, була вражена оксамитовим голосом Ростислава.

Потрапив на шоу випадково

Хлопець розповідає, що часто отримує компліменти щодо свого голосу.

– Я навчався в музичній школі. Хотів іти на барабани, але батько вирішив мене записати на гітару. Провчився там недовго. Викладач із хору помітив, що в мене є вокальні дані і запропонував перевестися до нього. Тож із другого по шостий клас музичної школи я навчався на вокалі. Після закінчення музичної школи співав переважно для себе, навчався базових навичок гри на гітарі. Інколи брав участь у невеликих виступах, кілька разів співав в одному з барів Чернівців. А далі зі мною сталася “Україна має талант”, – усміхається Ростислав Лазаренко.

Ростислав каже, що потрапив на шоу випадково. З ним зв’язався кастинг-менеджер і запропонував участь в одному проєкті, не в талант-шоу. Попросив записати кілька відео із виступом, щоб продюсери розуміли, чи він їм підходить.

– Спочатку йшлося про інший проєкт, а потім менеджер запропонував відправити відео і на “Україна має талант”. Я погодився. Перший проєкт мною не зацікавився, а от продюсери шоу “Україна має талант” запросили на зйомки. Після зйомок відеовізитки про мене ми одразу узгодили дату і час, коли я мав виступати. Не було першочергового знайомства з продюсерами, передтелевізійного кастингу. Я просто приїхав і виступив. Це все відбувалося наприкінці літа, – розповідає хлопець.

“Не обійшлося без інцидентів”

Каже, що під час шоу вдалося поспілкуватися зі співачкою Jerry Heil, познайомитися з іншими учасниками.

– Звичайно, перед виступом трішки хвилювався. Але здебільшого я відчував ейфорію. Мені подобається, коли люди слухають мене і насолоджуються виступом. Тим більше, публіка мене дуже тепло зустріла. Та, на жаль, не обійшлося без інцидентів. Коли я виступав на сцені, сталася технічна помилка. Перед виконанням мені мали встановити обладнання, щоб я чув себе. Тобто, монітор, колонки, скеровані на мене. У той день вже було завершення зйомок, тож, можливо, через це сталася помилка. Протягом всього виступу я себе взагалі не чув і тільки ледь-ледь чув музичний супровід, – розповідає виконавець.

– Було дуже приємно почути два “так” від суддів. Оскільки це був незапланований виступ, я не ставив цілей дійти до прямих ефірів. Мені просто було цікаво спробувати себе. І було надзвичайно приємно, що публіка в залі підтримала мене. Люди підвелися після виступу, пролунали аплодисменти. Це для мене було найголовніше, – розповідає Ростислав.

Поділився хлопець і своїми планами на найближче майбутнє.

– Мені подарували курси на навчання в студії дубляжу. У Києві на студії займаються освітою нових акторів дубляжу. Тож, гадаю, наприкінці весни я тимчасово переїду до Києва, щоб пройти ці курси. І вже надалі буду бачити, чи зможу займатися цією справою, – каже чернівчанин.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.