Новини

Українець виставив інтимні фото своєї дівчини у чаті ОСББ

Сихівський районний суд Львова виніс вирок молодому львів’янину, який розповсюдив порнографічні фотографії своєї дівчини у чаті ОСББ у Viber.

Про це повідомляє Zahid.net.

Подія сталася 9 квітня цього року. Львів’янин Роман Знак надіслав до закритої групи “ОСББ Біля парку” у Viber порнографічні фотографії своєї дівчини. У цей момент у групі ОСББ було 183 учасники. Після цього дівчина звернулася до поліції.

Під час слідства у цій справі провели мистецтвознавчу експертизу, яка підтвердила, що фотографії у чаті ОСББ мають порнографічний характер.

У судовому засіданні 29 вересня Роман Знак визнав свою провину у розповсюдженні порнографії.

Він пояснив свої дії тим, що проживав разом з дівчиною, і у квітні в них виникла сварка. За словами Романа Знака, після сварки він дуже образився на дівчину та вирішив розповсюдити в групі ОСББ “Біля парку” її порнографічні фотографії, які завантажив з її фотосховища у iCloud.

Суддя Сихівського райсуду Микола Борачок, який розглядав справу, визнав Романа Знака винним у розповсюдженні порнографії й оштрафував його на 17 тис. грн на користь держави. Чоловік може оскаржити цей вирок суду в апеляції.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.