Новини

Мати повідомила про порновідео у телефоні доньки: у поліції розповіли, як виявили педофілів у Чернівцях

Розслідування щодо педофілів у Чернівцях розпочалося після звернення мами щодо порновідео на телефоні неповнолітньої доньки.

Про це на брифінгу розповів начальник головного управління Національної поліції у Чернівецькій області Руслан Дударець.

“На початку березня до правоохоронних органів звернулася громадянка, яка повідомила, що на мобільний телефон її неповнолітньої доньки інша неповнолітня особа скинула файл із зображенням статевих зносин дорослої людини із їхньою третьою подружкою. Були вжиті відповідні заходи. Під час негласних слідчих дій поліцейські побачили, що до квартири зайшов чоловік, який був на відео. За допомогою спецпідрозділу “Корд” поліція потрапила до квартири і затримали власника квартири, також чоловіка 66 років та неповнолітню дівчину”, – сказав Руслан Дударець.

За словами поліцейського, якісно задокументувати докази вдалося завдяки педантичність обвинуваченого.

“Власник квартири, 74-річний чоловік, дуже педантична натура. Спочатку він усю інформацію, хто з ким вступав у статеві зносини, записував у блокнот. А пізніше почав заносити до комп’ютера усю інформацію: скільки грошей отримав, скільки залишив собі, скільки віддав дитині. Він брав від 200 до 500 гривень. Також на комп’ютері зберігалася інформація порнографічного характеру. Ці всі дії відбувалися з 2006 року і були припинені у квітні 2020 року”, – продовжив керівник поліції.

Наразі обвинувачені перебувають під вартою. Вони жодних показів не дають. Але у поліції зазначають, що доказів проти них достатньо і їхня вина доведена повністю.

Раніше у прокуратурі Чернівців розповіли подробиці про обвинувачених у педофілїї

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.