Новини

«Збудовано за твої податки»: у Чернівцях з велетенського банера на паркані ЧНУ прибрали наліпки

У Чернівцях на велетенському банері із написом “Велика реставрація”, розміщеному на паркані ЧНУ, розмістили наліпки “Збудовано за твої податки”. Щоправда, згодом ці наклейки з банера зникли.

Про це повідомляє у Facebook обласний осередок партії “Демократична Сокира”.

У повідомленні йдеться, що ці наліпки на банер наклеїли активісти осередку, щоб “нагадати містянам, чиїм коштом проводяться ремонтні роботи”.

“Очікувано, що президент і його посіпаки злякались. Злякались того, що хтось може дізнатись правду. Про те, що “великі будівництва та реставрації” — це пилюка в обличчя українців на фоні катастрофічних провалів у всіх сферах, до яких дотична рука “президента”. Сьогодні з самого ранку наліпки прибрали. Чого ви боїтесь, слуги?”, – йдеться у дописі.

Велетенський банер на паркані ЧНУ: що відомо

Раніше повідомлялося, що на огорожі біля входу до Чернівецького національного університету повісили величезний банер жовтого кольору з написом “Велика реставрація. Програма президента України”.

Як пояснив у коментарі molbuk.ua ректор ЧНУ Роман Петришин, банер почепив сьогодні вранці, 24 вересня, підрядник, який облаштовуватиме колишній господарський двір. А оскільки кошти виділені у рамках президентської програми “Велика реставрація”, то й напис на банері відповідний.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.