Новини

Чоловік хотів відсудити в дружини $80 тисяч, бо перечепився через її капці і отримав перелом

Житель міста Клівленд американського штату Огайо Джон Волворт хотів відсудити у своєї дружини Джуді Гурі 80 тисяч доларів, які він витратив на лікування переломів. Травми він отримав, перечепившись через капці жінки та впавши зі сходів.

Про це повідомляє місцеве видання Cleveland.com.

Згідно з матеріалами суду, Волворт і Гурі тривалий час знали одне одного, у 2015 році почали зустрічатися, а у 2017-му — заручилися. 18 лютого 2018 року чоловік прийшов у гості до нареченої, яка попросила його спуститися в погріб і занести туди важкі пляшки з оцтом.

Волворт став лівою ногою на капці, які Гурі лишила біля входу до погреба. Він послизнувся і впав, зламавши кістки ноги, руки й кисті. Чоловік кілька місяців пролежав у лікарні, йому зробили три операції.

У жовтні 2019 року Волворт подав до суду на Гурі. У позові стверджується, що жінка “створила небезпечні умови” у своєму домі й таким чином не спромоглася виконати своєї ролі “дбайливої господині”.

Зокрема Волворт стверджував, що був змушений витратити 80 тисяч доларів на лікування і ще втратив 18 тисяч доларів через неможливість працювати протягом кількох місяців.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.