Новини

У Чернівцях підприємців пускатимуть до контейнерів на Калинці у період «червоної» зони, – Гульпак

У Чернівцях підприємцям “Калинівського ринку” у період “червоної” зони карантинних обмежень надаватимуть доступ до їхніх торговельних місць щодня з 14.00.

Про це генеральний директор ринку Олег Гульпак повідомив на своїй сторінці у Facebook.

“Нагадую, що на час карантинних обмежень усі підприємці матимуть доступ до своїх торговельних місць (для проведення інвентаризацій, прибирання, пакування товару, тощо) з 14:00”, – повідомив він.

Посадовець також закликав підприємців не забувати користуватися засобами індивідуального захисту, антисептиками та дотримуватися соціальної дистанції.

Раніше повідомлялося, що у Чернівцях під стінами ОДА відбувся протест підприємців проти запровадження “червоної зони” та обмежень, пов’язаних із нею.

Керівництво Чернівецької обласної державної адміністрації пообіцяло звернутися до уряду з пропозицією щодо виплати компенсацій підприємцям, щодо яких діють карантинні обмеження у “червоній” зоні.

Нагадаємо, від сьогодні Чернівецьку область віднесено до “червоної” зони карантинних обмежень. У “червоній” зоні діють жорсткі обмеження: заборонено роботу закладів харчування, розважальних закладів, ТРУ, кінотеатрів, театрів, закладів освіти (крім дитячих садків), спортзалів. Окрім того, в Чернівецькій області заборонено роботу всіх непродовольчих ринків.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.