Новини

На Донбасі поранили українського військового

У зоні проведення ООС сепаратистські збройні формування здійснили прицільний обстріл позицій ЗСУ з мінометів калібру 120 мм, артилерії калібру 122 мм і ручних протитанкових гранатометів.

Про це повідомляє прес-центр штабу Операції Об’єднаних сил.

З початку цієї доби, 2 жовтня, сепаратисти чотири рази порушили режим припинення вогню, поранений один український військовослужбовець. Про це повідомляє прес-центр штабу Операції Об’єднаних сил.

“В результаті ворожого обстрілу один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав осколкове поранення. Стан його здоров’я середньої тяжкості”, – йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що біля Новозванівки сепаратистські збройні формування здійснили прицільний обстріл позицій ЗСУ з мінометів калібру 120 мм, артилерії калібру 122 мм і ручних протитанкових гранатометів.

Поблизу Мар’янки сепаратисти застосували міномети калібру 120 мм і 82 мм. В сторону Станиці Луганської сепаратисти відкривали вогонь з протитанкового ракетного комплексу.

Військові ЗСУ відкривали вогонь у відповідь, застосовуючи дозволене Мінськими домовленостями озброєння, чим змусили супротивника припинити вогневу активність.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.