Новини

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом нещасного випадку зі спортсменом у Чернівцях

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом нещасного випадку на Соборній площі Чернівців, де сьогодні вранці важко травмувався спортсмен Тарас Абрам’юк, виконуючи трюк з мотоциклом на трампліні.

Як повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції в Чернівецькій області, водій мотоцикла “Honda” не впорався з керуванням і впав з рампи. Попередньо, медики діагностували у потерпілого перелом стегна, струс головного мозку та інші травми.

“За цим фактом слідчі Чернівецького районного управління поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань з ознаками частини 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України”, – йдеться у повідомленні прес-служби.

Читайте також: Виконує небезпечні трюки й знімається у кіно як каскадер: що відомо спортсмена, який травмувався в Чернівцях

Нещасний випадок на Соборній площі: що відомо

Сьогодні вранці Тарас Абрам’юк виконував стрибок з мотоциклом і невдало приземлився з 5-метрового трампліна, внаслідок чого отримав важкі травми.

“До потерпілого одразу підійшов піший патруль та викликав швидку. Чоловіка шпиталізували”, – повідомили у прес-службі патрульної поліції.

У зв’язку з цією пригодою в Чернівцях скасували мотошоу, яке мало відбутися сьогодні в рамках відзначення Дня міста.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.