Новини

У Чернівцях керівник інтернет-ЗМІ може очолити прес-службу облради: що про нього відомо

У Чернівцях керівник медіа-платформи “Шпальта” Олександр Білоус претендує на посаду помічника голови обласної ради.

Як повідомляє molbuk.ua, про це він вказав у своїй електронній декларації, яку оприлюднив на сайті НАЗК 28 лютого.

Найімовірніше, Білоуса невдовзі буде переведено з посади помічника голови на якусь іншу посаду. Про це кореспондентка molbuk.ua поцікавилась у самого голови облради Олексія Бойка.

Зокрема, на запитання, чи правда, що Білоус може очолити прес-службу ради, Бойко відповів: “Ще немає такого рішення”.

Водночас, на уточнююче запитання, чи може Білоус очолити прес-службу, голова облради дав таку відповідь: “Можливо. Можливо, так. Просто немає структури, вона не затверджена сесією. І до того часу немає сенсу ухвалювати кадрові рішення, доки немає нової структури. Щоби потім людей заново не призначати. У цьому вся причина”.

Разом з тим, Білоус у коментарі кореспондентці molbuk.ua підтвердив свої наміри працювати в інформаційному відділі облради.

Так, на запитання, чи можливе невдовзі його призначення на посаду керівника прес-служби облради, Білоус відповів:

“Наразі не можу сказати. Там, як такої, прес-служби немає. Ми її хочемо справді переформатувати. Ми хочемо, щоби вона справді з’явилася. Бо поки що є інформаційний відділ, він займається всім потроху. Хочемо, щоби людям, які там працюють, було простіше. Там уже є усталена команда. Але такої пресслужби, як у міській раді – класичної, – там немає. Немає класичного прес-секретаря. Тому хочеться, щоби він з’явився. Чи я розглядаю себе на цю посаду? Ну ні, я не прес-секретар, це точно. Але допомогти в цьому напрямку – я якраз заради цього… І дуже хочу налагодити цей механізм, щоби трішки допомогти Олексію Сергійовичу”.

Як відомо, Олександр Білоус є керівником чернівецької медіа-платформи “Шпальта” і головою громадської організації “Вільна шпальта”. Засновниками цієї ГО є представники політичної партії “Єдина альтернатива”: Володимир Мороз (депутат облради), Роман Клічук (міський голова), Сергій Гринюк (депутат міської ради), Василь Зазуляк (заступник міського голови) та Оксана Філіпова (депутатка обласної ради).

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.