Новини

Виконує небезпечні трюки й знімається у кіно як каскадер: що відомо спортсмена, який травмувався в Чернівцях

Спортсменом, який травмувався сьогодні вранці під час тренувань з мотоциклом на трампліні на Соборній площі Чернівців, виявився професійний мотофрістайлер Тарас Абрам’юк.

Як повідомляє molbuk.ua, Тарас є одним з перших професійних FMX-райдерів в Україні та співзасновником команди FMX Ukraine.

За інформацією профільних спортивних сайтів, Тарас Абрам’юк – єдиний в Україні, хто на професійному рівні виконує різноманітні трюки у стрибку на мотоциклі з трампліна. Він вміє відривати руки від керма, повністю не триматися за мотоцикл або утворювати “мостик” у повітрі. Він тренував новачків у школі мотокросу і навіть знімався у кіно в якості каскадера.

При цьому мотофрістайлер виробляє елементи різної складності у повітрі, але всі вони виглядають дуже ефектно.

Також відомо, що спортсмен є сином депутатки Чернівецької міської ради від фракції “Єдина альтернатива” Галини Абрам’юк.

Нещасний випадок на Соборній площі: що відомо

Сьогодні вранці Тарас Абрам’юк виконував стрибок з мотоциклом і невдало приземлився з 5-метрового трампліна, внаслідок чого отримав важкі травми.

“До потерпілого одразу підійшов піший патруль та викликав швидку. Чоловіка шпиталізували”, – повідомили у прес-службі патрульної поліції.

У зв’язку з цією пригодою в Чернівцях скасували мотошоу, яке мало відбутися сьогодні в рамках відзначення Дня міста.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.