Новини

Саакашвілі і Ясько повідомили про свої стосунки

Нардеп від Слуги народу Ліза Ясько ввечері в п’ятницю, 1 вересня, опублікувала спільне відео з екс-президентом Грузії Михайлом Саакашвілі в якому йдеться про те, що обидва політики люблять одне одного і тепер разом.

“Ми записали це відео до від’їзду Михайла в Грузію. Про те, що ми разом. Про те, що любимо одне одного і підтримуємо. Любов і Боротьба за свою

reklama}

“Державу – це благородна справа!”.

В прикріпленому відео Ясько мовчить, говорить тільки Саакашвілі. Але теж про любов:

“Треба сказати, що ми разом, що ми закохані одне в одного і що у нас спільне життя. І хочу всім побажати щастя”, – сказав Саакашвілі.

До слова повідомлення Ясько в соцмережі за дві години зібрало майже тисячі коментарів, більшість з них – скептичні.

Як відомо, Михайло Саакашвілі одружений на громадянці Нідерландів Сандрі Руловс. Сьогодні після затримання Саакашвілі Сандра опублікувала в Facebook пост підтримки свого чоловіка і звернення до жителів Грузії.

“Він дав нам знати, за яким планом діяти, і при цьому наочно показав нам справжнє обличчя уряду і вади системи. Завтра ви самі оціните його героїчну і геніальну поведінку – всі на референдум!”, – написала дружина Саакашвілі.

До слова, наприкінці минулого року Ясько, ще коли була головою постійної делегації України в ПАРЄ, звинувачувала владу Грузії в тому, що вони не пустили на місцеві парламентські вибори майже 30 українських нардепів, які планували бути спостерігачами на парламентських виборах в Грузії на запрошення партії Єдиний національний рух, очолюваної Михайлом Саакашвілі.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.