Новини

Названо ознаки того, що цей чоловік не зробить жінці пропозицію

Кожна жінка мріє почути: “Ти вийдеш за мене заміж”? Але в наш час від багатьох хлопців пропозиції руки і серця не варто чекати. Для того, щоб розпізнати, що саме цей чоловік ніколи не зробить пропозицію є декілька підказок.

Дізнатися про те, що він думає про одруження можна в розмові. Чи не про саме весілля, а про сімейне життя. Якщо чоловік вважає шлюб не обов’язковим, він може так і не зважитися зв’язати себе сімейними узами.

Він не знайомить дівчину з друзями і сім’єю.

У нього немає довгострокових планів. Наприклад, жінка плануєте разом провести відпустку, а він каже, що ближче до того часу подумає про це. Чи жінка хоче купити квитки на концерт, який буде через декілька місяців, а він відмовляється. Якщо він не включає жінку в свої довгострокові плани, він не розглядає її в ролі потенційного партнера.

Багато говорить, мало робить. Він каже про весілля, створення сім’ї та словесно приміряє фрак собі, а жінці каблучку на палець. Але до реальної пропозиції справу на доводить. В такому разі він або не готовий до створення сім’ї, або не хоче цього робити саме з цією жінкою.

Тривалий цивільний шлюб. До весілля дівчина не повинна ставати дружиною на всі 100%. Якщо вона виконує всі свої подружні обов’язки, але при цьому вона не заміжня, швидше за все хлопець так і не зробить їй пропозицію. А навіщо? У цивільному шлюбі у нього і так все є, крім штампу в паспорті.

Довго зустрічаються. Психологи кажуть, що для прийняття рішення про одруження дорослому чоловіку потрібно 1,5-2 роки. Після 3 років – справа марна. Він може так і не зробити пропозицію.

Він не завершив морально минулі відносини. Всі розмови зводяться до того, як у нього було до вас? Він не закінчив свої відносини в голові. І не готовий вас пускати в своє життя надовго.

Нестабільний заробіток. Гроші – важливі для чоловіків. Фінансова стабільність може допомогти подбати йому про дружину. Якщо йому їх не вистачає, він так може і не зважитися одружитися.

Друзі холостяки. Його друзі щасливі одні? Вони не думають про одруження? Швидше перед вами такий же завзятий холостяк, який ніколи не зробить вам пропозицію.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.