Новини

«Говорила про дитину і благала відпустити»: українець згвалтував жінку після гінекологічної операції

Поблизу одного з сіл Локачинського району (Волинська область) чоловік зґвалтував дівчинуу, яка йшла в гості до бабусі відразу після гінекологічної операції.

Про це говориться у рішенні Локачинського районного суду Волинської області.

Потерпіла на судовому засіданні розповіла, що в день зґвалтування їй зробили гінекологічну операцію. Повернувшись додому, вона випила Знеболювальне і стежкою пішла в сусіднє село до бабусі. У безлюдному місці її зустрів чоловік, який почав знайомитися в агресивному Тоні.

Коли жінка відмовилися пити з ним пиво, чоловік на неї напав і згвалтував.

“Під час статевого акту вона кричала, говорила, щоб він не робив цього, що у неї є дитина, чоловік і сьогодні вона пройшла через гінекологічну операцію. Однак обвинувачений не зупинився, закривав її рот рукою, погрожував”, – йдеться в рішенні суду.

Після насильства жінка пообіцяла, що якщо агресор її відпустить, то вона нікому не розповість про напад. Однак після повернення в село жінка відразу звернулася в поліцію. Причому під час розслідування ґвалтівник їй погрожував і пропонував гроші, щоб вона забрала заяву з поліції.

Підозрюваний провину на суді визнав частково – заявивши про те, що був п’яний, а секс був за згодою і взагалі − “потерпіла його боялася”.

Суд визнав чоловіка винним у зґвалтуванні і засудив до 3 років і 8 місяців тюремного ув’язнення.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.