Новини

Професійна друкарня в Києві – важливий партнер для бізнесу*

Сьогодні більшість брендів мають потребу в послугах якісної і перевіреної друкарні. Особливою популярністю в столиці користуються корпоративні візитки, буклети, журнали, календарі та інші товари поліграфічної продукції. Щоб не витрачати час на розробку дизайну, пошук найкращого підрядника з друку і варіантів доставки, радимо вам звернутися в компанію “УкрСіч”.

Розташована ця друкарня в Києві і вже більше 15 років надає якісні послуги з дизайнерського оформлення та виробництва різної поліграфії, а також упаковок для продуктів харчування, фаст-фуду й інших харчових і нехарчових товарів.

Яка поліграфія повинна бути у кожного бізнесу?

Як ми вже раніше відзначили, варіантів виготовлення поліграфії для бізнесу величезна кількість. Найчастіше замовляють:
Візитки. Корпоративні візитки компанії, візитки для керівництва, візитки для маркетологів і менеджерів;

Буклети. Найчастіше буклети для свого бізнесу замовляють виробники або постачальники медичної і фармацевтичної продукції, кафе або ресторани;

Сертифікати. Подарункові або ті, що підтверджують проходження певного курсу лікування або навчання;

Продукція до певних подій: запрошення на захід, вітальні листівки, календарі;

Газети або журнали. Ця продукція може бути як тематичною або новинною, так і просто інформативною про нові акції та товари зі знижкою;

Блокноти, щоденники, зошити. Використовуються як самими співробітниками підприємства, так і у вигляді презенту партнерам до свят або при проведенні лекцій, форумів тощо;

Наклейки, цінники на товари, плакати, меню, широкоформатний друк для вітрин.

Це далеко не повний перелік поліграфії, яку може зробити друкарня в Києві “УкрСіч”.

Замовити якісну поліграфію в Києві

Завдяки сучасному обладнанню, що дозволяє виконувати повний цикл виготовлення продукції та роботі висококласних фахівців, компанія “УкрСіч” посідає лідируюче місце на ринку поліграфічних послуг.

Це одна з небагатьох друкарень в Києві, яка виконує всі замовлення максимально якісно і точно в зазначені терміни, надаючи при цьому можливість доставки вже готової продукції за адресою замовника.

Також “УкрСіч” є видавництвом, яке виготовляє книги в твердій та м’якій палітурці.

Ознайомитися з асортиментом або замовити поліграфію в Києві для себе або свого бізнесу, ви можете відвідавши сайт компанії “УкрСіч” або зателефонувавши за номером +38 (067) 405-08-08.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.