Новини

В ОДА пояснили, чому скасували масштабний тендер на реконструкцію аеродрому в Чернівцях

У Чернівецькій обласній державній адміністрації пояснили, чому скасували тендер на реконструкцію аеродрому в міжнародному аеропорті “Чернівці”.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби ОДА.

“Результати попередніх торгів скасували через те, що виникла необхідність допрацювати проєктно-кошторисну документацію, яку виготовив і надав чернівецький аеропорт. Про це повідомив начальник Управління інфраструктури, капітального будівництва та експлуатації доріг Іван Микитюк”, – йдеться у дописі.

Зазначається, що документи доповнювали із урахуванням пропозицій від Державної авіаційної служби України, Державного підприємства обслуговування повітряного руху, Чернівецького обласного центру з гідрометеорології.

“Зокрема, передбачили закупівлю додаткового аеронавігаційного обладнання для оснащення злітно-посадкової смуги, приладів для метеорологічного спостереження тощо. Відповідно таке коригування призвело до зміни очікуваної вартості закупівлі. Завдяки реконструкції аеропорт відповідатиме міжнародним стандартам та вимогам сучасності”, – повідомляє прес-служба Чернівецької ОДА.

Учора повідомлялося, що Чернівецька ОДА скасувала тендер на реконструкцію аеродрому в Чернівцях.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.