Новини

Нацрада оголосила попередження телеканалу про моду, який зареєстрований у Чернівцях

Супутниковому телеканалу “FASHIONTV”, який зареєстрований у Чернівцях, оголосили попередження через відсутність мовлення.

Про це на своїй фб-сторінці написала представниця Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення у Чернівецькій області Любов Нечипорук, пише molbuk.ua

Вона повідомила, що сьогодні, 30 вересня, на засіданні Національна рада розглянула результати позапланової перевірки ТОВ “Фешн ТВ-Україна”, м. Чернівці (логотип “FASHIONTV”).

Через те, що компанія не мовить на супутнику, до неї застосована санкція “оголошення попередження”. Також вона має протягом 14 днів відновити мовлення.

Позапланова перевірка телеканалу “FASHIONTV” на основі моніторингу за 30 червня 2021 року засвідчила, що компанія не мовить на супутнику. Документи і матеріали, необхідні для проведення перевірки, керівництво телеканалу не надало в установлені терміни.

Директор “FASHIONTV” підтвердив, що станом на 30 червня 2021 року ліцензіат не веде супутникового мовлення, оскільки очікує оригінали договорів із новим супутниковим ретранслятором та іншим оператором телекомунікацій.

Національна рада визнала, що телеканал не дотримався частини сьомої статті 27, частини восьмої статті 28, пункту а) частини першої статті 59 Закону України “Про телебачення і радіомовлення”, і оголосила попередження. Компанію зобов’язано увідповіднити свою діяльність законодавчим вимогам.

ТОВ “ФЕШН ТВ-Україна” належить власникові групи каналів “Наше медіа” чернівчанину Андрієві Верхоляку.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.