Новини

Названо п’ять ознак альфа-жінки, про яку мріє кожен чоловік

Хто вона, ідеальна жінка – красива і сексуальна або терпляча і мудра, а може самодостатня і знає собі ціну? У кожного чоловіка свій ідеал, але існують альфа-жінки, які підкорюють чоловіків з першого погляду і надовго залишаються в їхній пам’яті.

Альфа-жінка – не схожа на звичайну жінку своєю вродженою особливістю психіки, її склад розуму чимось схожий на чоловічий, можливо тому чоловікам простіше зрозуміти таких жінок і легше з ними будувати стосунки.

По-перше, така жінка завжди знає чого хоче. Вона не маніпулює, не говорить загадками або натяками. Вона не скаже, що не знає, що надіти або не може визначитися, який напій випити.

По-друге, вона ніколи не грає. Вона не ображається, не грає з чоловіком в вгадайку. Вона не звикла витрачати свій і чужий час на ігри в мовчанку або в образу, є проблема – вона каже, є образа – вона обговорює, є бажання – воно проговорюється вголос. Насправді, чоловік, який хоч раз був у відносинах з такою жінкою, сумуватиме за її відкритістю.

Також така жінка завжди говорить прямо. Альфа-жінка не говорить натяками, вона прямолінійна, проявляє ініціативу, відкрито заявляє про свої бажання, не соромиться просити, пропонувати і відразу вирішувати всі конфліктні питання і образи. Чоловіки просто тануть перед цією прямотою, бо в цьому вони схожі, тому в такій парі не виникає конфліктів з надуманих приводів.

Крім того, альфа-жінка не звертає уваги на вік. Цю жінку не турбує цифра в паспорті, оскільки вона знає, що з віком стає тільки кращою і досвідченішою, а краса вимірюється внутрішнім станом і сприйняттям себе. Блиск в очах, впевнена хода і зухвалий погляд – така жінка приваблює чоловіків навіть у віці за 40.

Така жінка ніколи не скаржиться. Альфа-жінка розуміє, що користі від цього не буде, оскільки чоловіки в прояві емоцій підтримки і співчуття не сильні, тому просто говорить про те, як їй допомогти. Вона прекрасно розуміє, чому сталася та чи інша ситуація і знає як її виправити, і просто просить чоловіка про це.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.