Новини

«Хочу знайти нові можливості»: чернівчанин став учасником кулінарного телепроекту «Пекельна кухня»

Чернівчанин Станіслав Попоня став учасником популярного телевізійного кулінарного шоу “Пекельна кухня”.

Про це повідомляється на сайті телепроекту, пише molbuk.ua

Станіславу 22 роки. На телепроект він прийшов, щоб навчитися новому, знайти нові можливості, і перевірити себе – чи може він стати професійним кухарем.

“Працюю кухарем в ресторані в Чернівцях. Досвіду роботи у мене небагато, років зо два, тому я себе відношу швидше до аматорів, ніж до професіоналів. Але, якщо я на проекті, значить, Шеф побачив у мені щось більше, ніж просто кухаря”, – розповів чернівчанин.

Станіслав додав, що прийшов у кулінарію ще в юнацтві, коли постало питання вибору майбутньої професії.

“У мене був один варіант – йти вчитися на кухаря. Я ніким іншим себе не бачив і не бачу. У мене вся сім’я – лікарі, але на жаль, мені це зовсім не цікаво, і я неодноразово це говорив батькам, коли вони пропонували свою допомогу. Я сказав батькам, що не буду хорошим лікарем, і пішов вчитися в університет в Чернівцях на факультет харчових технологій”, – розповів учасник “Пекельної кухні”.

Серед своїх захоплень чернівчанин назвав велосипед, сноуборд, скейт та ролики.

Водночас, як повідомляє Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ, Станіслав у 2020 році закінчив спеціальність “Харчові технології”.

“У минулому – успішний творчий студент, активний учасник Ради студентського самоврядування, староста групи, а сьогодні – учасник кулінарного реаліті “Пекельна кухня” на “Новому каналі”! Саме любов до справи, бажання вдосконалюватись та широкі можливості професії рухають Станіслава вперед і дають можливість боротися за звання найсильнішого кухаря, демонструвати кулінарний талант та отримати можливість працювати у кращих закладах ресторанного бізнесу України та зростати професійно під керівництвом відомих шеф-кухарів. Успіхів тобі, Станіславе!”, – йдеться у дописі ЧТЕІ КНТЕУ.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.