Новини

Бетонні вироби від UNIBRUK, декоративні дерева, садові фігури і огорожі з габіону: як можна облаштувати подвір’я з допомогою компанії Gold Sad?*

А ви задоволені виглядом довкола свого будинку? Звісно, якщо ви живете в багатоповерхівці, то стан площадок, клумб та навіть самої будівлі залежить не тільки від вас. Але коли ви є власником приватного особняка, то те, як облаштована прилегла територія – лише ваша турбота. І ви мусите не тільки підтримувати чистоту на подвір’ї, а й правильно висадити газон та декоративні дерева, подбати про викладку доріжок, створення відпочинкової зони та продумати стиль огорожі. Мало хто є компетентним у всіх цих питаннях одночасно, тому часто ми шукаємо допомоги спеціалістів. У Чернівцях та області реалізувати усі ваші дизайнерські проєкти та зробити прибудинкову територію затишною може ландшафтний простір Gold Sad.

Невже фахівцям Gold Sad під силу все?

Ландшафтний простір Gold Sad – справжня знахідка для тих, хто хоче, щоб його подвір’я було цікавим та комфортним. І справді, компанія допоможе вирішити усі питання, пов’язані з озелененням та облаштуванням території. Тут ви знайдете необхідні декоративні дерева та садові фігури, які створять справжню казкову атмосферу. Продумана фахівцями концепція висадки туй, ялинок чи інших хвойних рослин, а поміж них довговічні бетонні горщики чи казкові гноми додадуть території родзинки. Інше, чим може вразити ваша територія – вироби з габіону, на реалізації яких також спеціалізується Gold Sad. Ці просторові сітчасті конструкції, заповнені природним каменем, чудово доповнюють інтер’єр та можуть використовуватися як огорожа. Тільки уявіть як шикарно виглядатиме ваш дім з таким екстравагантним парканом. І куди ж без акуратних доріжок та площадок? Оскільки заснування ландшафтного простору мало не меті створювати цілісну гармонійну і комфортну прибудинкову зону, до компетенції Gold Sad увійшло і встановлення тротуарних плиток.

UNIBRUK – прорив на ринку бетонних виробів

На сьогодні Gold Sad є єдиним офіційним представником компанії UNIBRUK у Чернівецькій області. Це потужне, хоч і досить молоде, підприємство спеціалізується на виготовленні бетонних виробів методом вібропресування. Завдяки сучасному автоматизованому підходу можна отримати якісні вироби з різною обробкою поверхні – тротуарну плитку, бордюри, борти. У виробництві UNIBRUK послуговується останніми німецькими розробками, тому й виготовляється тротуарна плитка високого ґатунку з максимальною точністю. А унікальна технологія ColorMix дозволяє надавати виробам усі можливі кольори, наносити а неї візерунки та створювати цікаві імітації. Сама продукція компанії наділена високими експлуатаційними характеристиками, що підтверджується високим терміном користування – більше 30 років.

Також іншими перевагами тротуарної плитки UNIBRUK є:

• Висока якість. Продукція цього виробника має усі сертифікати відповідності та паспорт якості.
• Безпечність. Вироби виконані лише із натуральної сировини – промитих і фракціонованих пісків, сірого та білого цементу.
• Різноманіття кольорів та форм. UNIBRUK пропонує ексклюзивні кольорові рішення та різні формати плит. Важливо, що фарбована вібропресована плитка цього виробника зберігає колір десятиліттями.
• Низька зношуваність та водопоглинання. Доріжки та площадки із цієї тротуарної плитки довго зберігають свій первозданний вигляд. Навіть через 5 років експлуатації вироби виглядатимуть як щойно встановлені.
• Гарантія якості. Усі вироби UNIBRUK мають 10 років гарантії.

Що стосується варіантів оформлення площадок чи доріжок тротуарною плиткою, то тут завжди в пріоритеті задум клієнта. За потреби майстри-укладальники із 15-річним досвідом роботи приїдуть на об’єкт, щоб точно визначити кількість тротуарної плитки, а також допомогти вам визначитися із вибором. І найприємніше, купуючи бетонні вироби впродовж 2021 року, кожен клієнт отримає 10% знижку! Тому якщо ви бажаєте змінити власне подвір’я чи удосконалити його, зверніться за допомогою в ландшафтний простір Gold Sad.

Детальніше за тел.: 095 790 63 11, 068 616 91 29
Адреса: Чернівецька обл., м. Кіцмань, вул. Івасюка, 1-Б

Ми в соцмережах:
@gold_sad.cv
@brukivka0685873190

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.