Новини

Сесію міськради у Чернівцях вкотре зірвали: впродовж кількох годин вирішували дискусійне питання

У Чернівцях знову зірвали сесію міськради.

Про це повідомляє molbuk.ua

Зокрема, у сесійній залі сьогодні ввечері, 28 вересня, майже впродовж двох годин депутати дискутували щодо проєкту рішення щодо реорганізації поліклініки “Гравітон” шляхом її приєднання до міської поліклініки №1.

На сесію прийшли медики поліклініки “Гравітон”, які хвилюються, що після реорганізації закладу залишаться без роботи.

“Мені залишається тепер лише збирати сумки і їхати до Італії”- емоційно висловилася з трибуни сесійної зали одна з працівниць поліклініки.

Водночас керівниця управління забезпечення медичного обслуговування у сфері охорони здоров’я Чернівецької міської ради Наталія Калмикова запевнила, що жоден медик поліклініки “Гравітон” не залишиться без роботи.

Також у сесійній залі продемонстрували відеозвернення мешканців Гравітону, які просять депутатів провести реорганізацію, оскільки у них наразі у поліклініці немає вузьких спеціалістів. Через що пенсіонери змушені їздити в центр міста, коли потрібно до уролога, ортопеда тощо.

На знятті цього проєкту рішення з розгляду та довивченні питання наполягав депутат від фракції “Народний контроль” Михайло Яринич. Його також підтримали ще дві фракції – “Команда Михайлішина” та “Рідне місто”.

Михайло Яринич також закинув, що Наталія Калмикова “просуває свої особисті бізнесові інтереси”.

Після цього він встав із місця і підійшов до крісла мера, а за ним – решта депутатів із вищеперелічених фракції.

Через це проводити далі сесію стало неможливо, тож мер Роман Клічук оголосив про перерву в роботі сесії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сесію не могли зібрати впродовж двох днів через блокування роботи працівниками фірми “Порядок в домі” та депутатами фракцій “Народний контроль”, “Рідне місто” та “Команда Михайлішина”.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.