Новини

Великий район Чернівців на добу залишиться без води: назвали адреси

У Чернівцях великий житловий район на добу залишиться без водопостачання у зв’язку з заміною водопровідних мереж у районі вулиці Південно-Кільцевій.

Про повідомляє прес-служба “Чернівціводоканалу”.

“Для того, щоб не повторювати неприємну історію з провалами під залізничною колією в Новоселицькому районі, КП “Чернівціводоканал” знайшов ресурси та можливість замінити частину водопровідних мереж, які проходяться під залізничною колією в районі вулиці Південно-Кільцевій (Лесина)”, – йдеться у повідомленні.

У прес-службі додали, що у цій ділянці стару трубу не ремонтували понад 20 років, вона прогнила та не тримає тиск, що призводить до чисельних витоків.

“Але тут не можна просто розрити ґрунт і замінити комунікації – заважає залізнична колія”, – пояснили у водоканалі.

“Для заміни комунікацій ПІД колією фахівці КП “Чернівціводоканалу” ухвалили рішення закупити труби меншого діаметру і протягнути їх в стару діряву трубу. Загалом у такий спосіб буде замінено близько 30 метрів комунікацій. Стабільний тиск – запорука відсутності гідроударів та, як наслідок, аварійних витоків води”, – йдеться у повідомлення.

Початок робіт запланований на 10 ранку середи, 29 вересня, і триватимуть вони від 24 до 36 годин.

Які вулиці Чернівців будуть без води

Сосюри, Комунальників, Винниченка, Череповецька, Степова, Макаренка, Болотнікова, Ставропольська, Авіаційна, Герцаївська, Обнорського, Сумська, Віденська, Жасмінна, Миру, Текстильників, Авангардна, Райніса, Будівельників, 1 провулок Степовий, 1 провулок Віденський, 2 провулок Віденський, Віденський проїзд, провулок Чкалова, провулок Миру, провулок Текстильників, проспект Незалежності, №№ 2-36, №№ 1-79, вул. Чкалова №№ 19-27, Руська №№ 90-134, №№ 79-127, №№ 205-245, №№ 194-240, Миколаївська, провулок Миколаївський, Миргородська, Кармелюка №№ 110-116.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.