Новини

Переходив дорогу в недозволеному місці: у поліції розповіли деталі смертельної аварії під Чернівцями

Загиблий внаслідок дорожньо-транспортної пригоди у селі Магала під Чернівцями переходив дорогу в недозволеному для цього місці.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції в Чернівецькій області.

Зазначається, що у ніч з 27 на 28 вересня на автодорозі Н-10 у межах села Магала водій автомобіля “Mercedes” збив чоловіка, який переходив дорогу у невстановленому місці. Внаслідок аварії пішохід отримав травми, несумісні з життям, та одразу помер. Наразі на місці події працюють правоохоронці.

Попередньо правоохоронці з’ясували, що 47-річний житель міста Новоселиця, перебуваючи за кермом маршрутки, на автодорозі “Стрий — Івано-Франківськ — Чернівці — пропускний пункт Мамалига” допустив зіткнення з пішоходом. У результаті ДТП 44-річний житель села Рідківці отримав численні травми голови та помер до приїзду швидкої медичної допомоги.

Наразі вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці направили тіло загиблого для проведення судово-медичної експертизи.

Раніше повідомлялося, що на трасі під Чернівцями сталася смертельна ДТП, рух транспорту ускладнено.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.