Новини

Ресторани назвали одними з найбезпечніших для відвідування громадських місць

Ресторани є одними з найбезпечніших для відвідування громадських місць, що підтверджується дослідженнями.

Про це заявив керівник платформи маркетингу і комунікацій Національної ресторанної асоціації України (НРАУ) Жорж Піонов в ході прес-конференції.

”Ресторани на сьогодні – найбільш безпечне місце. Згідно з існуючими дослідженнями, 98% заражень відбуваються не в ресторанах. Це означає, що незначна кількість випадків у сфері громадського харчування має місце, але ми робимо все, аби гості в ресторанах почувалися в безпеці”, – сказав Піонов.

За словами ресторатора Олександра Савілова, який був присутній на прес-конференції, більшість ресторанних мереж у Києві організовано вакцинують співробітників. Він закликав державу допомогти, надавши мобільні бригади вакцинації в містах-мільйонниках для того, щоб вакцинувати співробітників ресторанів за межами Києва.

“Ми закликаємо державу, місцеві органи влади надати нам мобільні бригади вакцинації. Нам треба 2-3 бригади в кожному місті-мільйоннику. У нас би була результативність по нашій галузі набагато краще. Ми проводимо пропагандистську роботу в наших закладах, і нам дуже зручно було б мати бригаду вакцинації”, – сказав Савілов.

Також ресторатори закликали вакцинуватися всіх відвідувачів.

”Хотіли б звернутися до гостей з проханням підтримати галузь, тому що вона страждає найбільше, і зробити це можна тільки одним способом – вакцинацією”, – наголосив Савілов.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.