Новини

Через зірвані сесії міськради у десятку садків Чернівців заблоковані ремонтні роботи – управління освіти

Через зірвані сесії Чернівецької міської ради в 11-ти навчальних закладах міста заблоковане проведення ремонтних робіт.

Про це керівниця управління освіти Чернівецької міськради Ірина Ткачук повідомила на своїй сторінці у Facebook, пише molbuk.ua

“Що отримала освіта міста від зірваних сесій Чернівецької міської ради у четвер та п’ятницю? Двома словами – отримала зірвані ремонти у навчальних закладах. На сесії у п’ятницю, яка фактично не відбулася, бо ж не було можливості працювати і приймати рішення та голосувати, мало виноситися питання перерозподілу коштів для освіти: нам мали виділити кошти на низку ремонтів у садочках та школах. Можливо, для когось спеціальне блокування роботи міської ради окремими депутати – це видовищно і вигідно. А для освіти – це втрата часу: на можливість зробити ремонти, на підготовку до опалювального сезону в ДНЗ №6”, – повідомила Ірина Ткачук.

Які ремонтні роботи заблоковані

Посадовиця оприлюднила перелік навчальних закладів Чернівців, які очікують рішення міськради щодо проведення в них поточних ремонтних робіт:

– приміщення в ліцеї №3 для облаштування STEM-лабораторії;

– цоколю будівлі ДНЗ №49;

-приміщень та каналізаційної системи в ДНЗ №49:

-внутрішніх електричних мереж в ЗНЗ №4;

– підлоги в спортзалі і внутрішніх електричних мереж ЗНЗ №8;

– даху ліцею №4, він протікає;

-інженерних мереж в ДНЗ №10;

– інженерних мереж опалення (елеваторного вузла) в ДНЗ № 6;

-системи холодного водопостачання в ДНЗ № 18;

-електричних мереж в ДНЗ №31;

-внутрішніх приміщень в ДНЗ №24;

-елеваторного вузла в ДНЗ №6;

-інженерних мереж в ДНЗ №10;

-вентиляційної системи в ДНЗ №50;

-заміна вікон в ДНЗ №49.

Окрім того, за словами Ірини Ткачук, через те, що сесії міськради не відбулись, заблоковане збільшення додаткових водних доріжок (академічних годин) на 6 груп (108 учнів) у рамках програми з навчання плаванню, а також придбання обладнання (холодильники, пральні машини) для ЗДО.

“Хочеться сподіватися, що завтра сесія таки відбудеться, а головне – буде результативною і будуть прийняті відповідні рішенні, яких очікують освітяни міста. Бо втрата часу – це часто втрата можливості зробити роботу вчасно і якісно”, – повідомила Ірина Ткачук.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.