Новини

Ракам – краще повернути борги, а Скорпіонам – шалений прибуток: фінансовий гороскоп на тиждень для всіх Знаків Зодіаку

Венера в Скорпіоні на цьому тижні може посилити тягу до ознаками матеріального статусу. Зайве марнотратство деяких знаків Зодіаку може в недалекому майбутньому відбитися на їх матеріальному благополуччі.

Тому дуже корисно планувати навіть дрібні покупки і не переплачувати.

Фінансовий гороскоп на 27 вересня – 3 жовтня 2021: Овен

Протягом тижня Овни будуть стурбовані питаннями стосуються чужих грошей. Це можуть бути кредити, виплата податків або отримання спадщини. У середу або четвер варто очікувати приємних сюрпризів і подарунків. Можливі грошові надходження. Однак варто пам’ятати про почуття міри і не втрачати контроль, коли в руках виявиться велика сума грошей.

Фінансовий гороскоп на 27 вересня – 3 жовтня 2021: Тілець

Вирішення всіх фінансових питань Тільцям на цьому тижні краще передоручити іншим людям. Ви будете накопичувати матеріальні ресурси. Краще, якщо гроші не будуть лежати на одному місці, а приносити пасивний дохід. Однак варто проявити обережність при виборі людини, на якого думаєте покласти зобов’язання. Велика ймовірність помилитися в середині періоду.

Фінансовий гороскоп на 27 вересня – 3 жовтня 2021: Близнюки

Вже в середині тижня у Близнюків можливі переговори щодо фінансових питань. Прийшов час зайнятися рутинною роботою і розібратися зі старими звітами. У четвер ви можете відчути, що напруга досягла свого піку. Але ближче до кінця тижня ситуація з грошима проясниться і можна буде зайнятися вирішенням важливих питань.

Фінансовий гороскоп на 27 вересня – 3 жовтня 2021: Рак

Зірки обіцяють Ракам удачу в довгострокових справах. Успіх в цьому підприємстві буде супроводжувати до середини тижня. У четвер і п’ятницю необхідно стримати свої бажання і відмовитися від необов’язкових покупок, які можуть похитнути ваш бюджет. В кінці тижня добре буде роздати борги. У неділю вам пощастить вирішити бюрократичне питання.

Фінансовий гороскоп на 27 вересня – 3 жовтня 2021: Лев

Венера гостює в знаку Скорпіона на цьому тижні і це може спонукати Левів з потроєною енергією зайнятися фінансовим забезпеченням своєї сім’ї. Можливо, у вас з’явитися бажання облаштувати своє житло і привнести в нього затишок за допомогою нових предметів інтер’єру. У четвер можна очікувати грошових надходжень. А в неділю стежте за своїми витратами, є ризик придбати непотрібний дріб’язок, яка тільки буде захаращувати ваш будинок.

Фінансовий гороскоп на 27 вересня – 3 жовтня 2021: Діва

На цьому тижні Дівам краще утриматися від суперечок, що стосуються грошових питань, а всю енергію направити на вирішення професійних завдань. Можлива ситуація, в якій ви зажадаєте повернути гроші за покупку. У питаннях, які залежать від вас не покладайтеся на думку з боку. Ваш шлях вірний і фінансові справи підуть угору, якщо ви розраховуєте на власні сили.

Фінансовий гороскоп на 27 вересня – 3 жовтня 2021: ваги

Ваша енергія і напористість зіграє на руку в тих питаннях, які вимагають серйозного підходу. Витівки ретроградного Меркурія можуть послабити вашу увагу, ймовірні помилки в розрахунках. Тому не варто починати нового і зосередитися на виконанні звичних вам завдань. У середу і четвер грошова удача буде вас супроводжувати. Однак важливо стримувати спокусу витратити все і відразу.

Фінансовий гороскоп на 27 вересня – 3 жовтня 2021: Скорпіон

Венера оселилася в Скорпіоні, а це означає, що представники знака стануть оцінювати себе за своїм рівнем життя. В кінці тижня стримуйтеся від необов’язкових витрат і надмірної щедрості. Не варто пускати пил в очі оточуючим, демонструючи як ви вмієте смітити грошима. Самовпевненість у фінансових питаннях може зіграти з вами злий жарт, а рішення виявитися помилковими.

Фінансовий гороскоп на 27 вересня – 3 жовтня 2021: Стрілець

Стрільці будуть відчувати невдоволення поточною фінансовою ситуацією. Можливо, дасть про себе знати стара історія з кредитами і боргами. На роботі можуть пройти перевірки, які не додадуть оптимізму. У суботу ви можете виявити помилку, яка дозволить повернути вам частину грошей. А до суботи доведеться гарненько попрацювати, не зменшуючи обертів.

Фінансовий гороскоп на 27 вересня – 3 жовтня 2021: Козеріг

Вже з початку тижня дохід може принести бізнес або ваша професійна діяльність. В кінці періоду ви відчуєте бажання витратитися на відпочинок і розваги. Однак вибирайте вигідні пропозиції і намагайтеся не переплачувати. У неділю в ваші руки потрапить цінна інформація, яка стане в нагоді в найближчому майбутньому. Цей день сприятливий для вирішення бюрократичних питань.

Фінансовий гороскоп на 27 вересня – 3 жовтня 2021: Водолій

Зірки обіцяють Водоліям отримання доходу. Керівництво відзначить ваші старання і це відіб’ється на фінансовому благополуччі. Несподівані подарунки можуть підняти вам настрій. У середу і четвер можливі грошові надходження по протекції людини, який добре до вас ставиться. У неділю добре роздати дрібні борги.

Фінансовий гороскоп на 27 вересня – 3 жовтня 2021: Риби

У цьому періоді можливі ситуації, коли необхідно терміново вирішити питання зі старими документами. У середу і четвер ваша правильна мотивація стане запорукою успіху. У неділю ви легко розправитеся з бюрократичними питаннями. Ваше фінансове становище буде стабільним, але в магазин варто вирушати зі списком, щоб не купити зайвого.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.