Новини

Трагедія на полюванні: мисливець випадково застрелив свого товариша

В Одеській області 64-річний житель Саф’янівської ОТГ у суботу, 25 вересня, близько 14:00 зателефонував до поліції й повідомив, що під час полювання вбив свого 49-річного товариша. Пояснив, що, мовляв, цілився у дичину, але випадково влучив у приятеля.

Тіло вбитого чоловіка, як свідчить фото, правоохоронці знайшли на відкритій місцевості поблизу очерету. Смертельне поранення він отримав у груди, помер на місці,повідомляє пресслужба Нацполіції.

“На місці працює слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції. Обидві мисливські рушниці вилучили, їх направлять на експертизу. Тіло померлого чоловіка буде направлено на судово-медичну експертизу”, – повідомили в Ізмаїльському райвідділі поліції Одеської області.

64-річного мисливця доставили до територіального відділу поліції. Вирішується питання про його затримання в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Правоохоронці внесли відомості за цим фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.119 (вбивство, вчинене через необережність) Кримінального кодексу України. За такий злочин передбачено від трьох до п’яти років обмеження або позбавлення волі.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.