Новини

У мерії пояснили, чому ремонт перехрестя у центрі Чернівців затягується – фото

В історичному центрі Чернівців на перехресті вулиць Лесі Українки-Богдана Хмельницького уже понад місяць тривають ремонтні роботи. Проте сьогодні, 25 вересня, на об’єкті – жодного працівника, незважаючи на гарну погоду.

Про це повідомляють кореспонденти molbuk.ua

Чернівчани нарікають: робота просувається повільно, а тим часом розрите перехрестя створює незручності для довколишніх мешканців та людей, які добираються сюди на роботу, довозять дітей до шкіл та садків.

Як розповів у коментарі molbuk.ua заступник міського голови Василь Зазуляк, договір із підрядником “Грейп-2002” був укладений до 1 жовтня, проте його довелося продовжити ще на місяць через “традиційні непередбачені роботи”.

“Тому що у нас, на жаль, більшість мереж у поганому стані і там довелося замінити водопровідну трубу. Це суттєво затримало терміни завершення робіт.

Знаю, що всі матеріали закуплені – на кшталт світлофорів, зупинка робиться. Уся ця демонстраційна частина вже на виході. Єдине, що ще з земляними роботами затримка.Відверто кажучи, телефоную до підрядника мало не щодня”, – зазначив Василь Зазуляк.

Він уточнив, чи справді сьогодні немає працівників на об’єкті, і зазначив, що з’ясує причину в підрядника.

Нагадаємо, у Чернівцях 16 серпня розпочали роботи з облаштування громадського простору у центрі міста.

Раніше Василь Зазуляк обіцяв, що роботи з облаштування громадського простору у центрі Чернівців на перехресті вулиці Б. Хмельницького – Університетської планують завершити до 1 жовтня.

Пізніше стало відомо, що ремонт затримають до 9 жовтня. Це пов’язано з додатковими роботами.

[b] ” ” [/b

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.